map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Entrevistes personals i Portes Obertes

A Dominiques Vallirana us obrim les portes

Si voleu conèixer el nostre projecte educatiu, us oferim entrevistes personalitzades i Jornades de Portes Obertes. Tria el dia i l’hora. Us esperem!

Dates Portes Obertes

  • Portes Obertes: 24 Febrer 2024

Entrevistes Secundària

Loading...

Portes Obertes 2024-2025

Si vols conèixer-nos i veure l’escola, reserva la teva visita en el formulari adjacent. Recomanem l’assistència de dos membres per família.

Reserva la teva visita

Loading...

El proper curs 2024-2025 volem comptar amb vosaltres com a família, i sobretot amb el vostre fill i filla.

Si voleu conèixer què és el que proposem als nens i nenes per preparar-los de cara a que es desenvolupin a la societat adulta amb bones competències acadèmiques, socials i de valors, us convidem a que ens visiteu. Innovació, seguiment personal i familiar, educació emocional, idiomes, creativitat i hàbits saludables, cultura tradicional, qualitat d'ensenyament... són els trets que ens identifiquen com a institució educativa.

A Dominiques Vallirana seguim al teu costat i treballant per a tots els alumnes i les seves famílies. Si vols conèixer el nostre projecte educatiu, saber com treballem o quins són els nostres valors, deixa’ns les teves dades en el formulari. Ens posarem en contacte amb tu a través d’una trucada o una vídeo trucada, el que prefereixis.

Coneix el nostre projecte educatiu

Clica en el vídeo, coneix el nostre projecte educatiu i descobreix l'escola.

Coneix el nostre Projecte educatiu

A través del projecte educatiu formem persones capaces de transformar el món des de la seva escala de valors. Acompanyem i eduquem el nostre alumnat perquè esdevingui autònom, crític, creatiu, compromès, conscient; capaç de gestionar les seves emocions.

Pots descarregar-te la informació referent al nostre projecte educatiu i la proposta de valor en els documents que trobaràs a aquesta pàgina.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website