map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Batxillerat Dual
Doble titulació Batxillerat American High School Diploma

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation -la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació «Diploma dual» – oferim als i les nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL «BATXILLERAT DUAL AMERICÀ.

Batxillerat dual americà

L’escola ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc

1 2 3

1

Gràcies a aquest programa, els i les nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats a l’escola (cursant secundària) i simultàniament a una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

2

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. L’alumnat cursa un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el batxillerat, independentment del centre d’estudis postobligatoris on vagi, ja que podem seguir tutoritzant-lo des de la nostra escola.

3

Juntament amb la convalidació dels estudis de batxillerat, cursar aquests 6 crèdits estatunidencs, fa aconseguir als i les alumnes adherits a aquest programa, a  més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units. Aquesta titulació permet, entre altres coses, poder accedir a estudis superiors als EUA sense haver de convalidar el títol de batxillerat.

Valors i avantatges del programa

Són molts els valors i els avantatges que el programa «Diploma Batxillerat Dual Internacional» aporta als i les alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:

Immersió lingüística Immersió tecnològica  Immersió personal

Immersió lingüística

  • 100% en anglès – currículum, professorat... - en un entorn d’estudi i treball.

Immersió tecnològica 

  • 100% online – plataformes, eines, comunicacions, etc.

Immersió personal

  • Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website