map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Pla d’obertura – Fase 2

Segons les instruccions per a l’organització de l’obertura de Centres Educatius dictades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, us deixem el Pla que regularà l’obertura de la nostra escola en Fase 2 de desconfinament, el qual podeu descarregar al final de la pàgina.

Aquest Pla només regula el període d’obertura de centres entre el 8 i el 19 de juny, quan serà el final de curs. Fora d’aquest termini, les autoritats educatives faran arribar noves instruccions de les quals us anirem informant.

L’objectiu principal del Pla és l’orientació dels alumnes i famílies, fent especials èmfasis en els finals de les etapes educatives des de 6è de primària fins a 4t d’ESO, així com facilitar la conciliació en aquells casos en els quals els pares d’alumnes en l’etapa d’educació infantil (0-6 anys) hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar o no es puguin acollir a altres mesures de conciliació de vida laboral i familiar.

Podeu consultar i descarregar el document per tal de tenir tota la informació necessària per l’anada a l’escola en la Fase 2 de la desescalada.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website