map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Visitem l’entorn: aprenem al costat de la gent

Durant el curs visitem diferents espais de l’entorn: comerços i equipaments locals en els quals aprenem i ens acostem a la gent. 

Aquest segon trimestre hem sortit a peu. A més de les activitats ordinàries, com anar a la piscina municipal, amb diferents cursos. Durant el curs visitem comerços i equipaments locals, amb què fem un pas endavant en l’aprenentatge i fem poble. 

En aquesta ocasió, amb els més petits hem anat a la Peixateria La Mediterrània, on alumnes d’I4 han après a identificar el peix, saber com es pesa i com arriba del mar a la botiga i després a taula. Una experiència enriquidora i propera, que fomenta la curiositat, però també el compromís per una alimentació saludable i de proximitat. 

A més, a Secundària, han començat les visites a la biblioteca Josep Maria López-Picó de Vallirana, on han descobert els serveis i també la diversitat de publicacions al seu abast. Una manera de fomentar la lectura a partir de l’accessibilitat a un servei també de proximitat. Han pogut obtenir el seu carnet i gaudir d’una trobada amb els llibres, les revistes i un nou lloc per anar a estudiar i fer treballs en grup fora de l’horari escolar. 

Finalment, alimentem l’alumnat amb peix, llibres i una mica d’exercici! Per això també, alumnes de diferents cursos han anat a una sessió esportiva especial al CEM, on han posat en pràctica l’aprenentatge d’una preparació física saludable, pauta i sensible amb les dinàmiques corporals de cadascú. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website