map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

“Una experiència per a recomanar i viure intensament!”

Alumnes de 3r d’ESO han viscut la seva estada a Irlanda durant una setmana. Una experiència que recomanen per la seva singularitat vivència i per l’aprenentatge. 

Cada any, dins el programa d’Immersió Lingüística en Anglès de l’escola, alumnes de 3r d’ESO viatgen una setmana a Irlanda. La seva estada, a casa d’una família, es complementa amb una formació acadèmica, que reben amb una especial atenció per a la millora del seu aprenentatge. 

Són sis dies i cinc nits. Els estudiants marxen a Irlanda amb il·lusió, però també amb el neguit de com serà l’experiència. En tornar, tot són lloances, anècdotes per a reviure i una major consciència del seu coneixement en llengua estrangera. 

“Una experiència per recomanar i viure intensament!”, comenten diversos alumnes, satisfets amb una vivència que –al marge de la neu i el fred– ha estat viscuda amb el caliu de les coses fetes a mà, ja que el contacte directe amb la llengua, la cultura i la societat irlandesa els fa veure el seu aprenentatge d’una manera diferent –i millor. 

Enguany, s’ha repetit un viatge que forma part del programa d’Immersió de l’escola i que es pot dur a terme gràcies a l’empenta del nostre Departament d’Anglès, el professorat i les famílies que hi participen. I el resultat és del tot satisfactori, ja que tothom hi voldria repetir! 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website