map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

Entrevistes personals

Escull l'etapa que vols: educació infantil, primària o secundària.

Una vegada rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte per telèfon o correu electrònic per tal de donar-te tota la informació.

Si tens dubtes per omplir el formulari, pots trucar-nos al telèfon 93 683 28 46 o enviar-nos un correu a secretaria@dominiquesvallirana.com.

Si vols enviar documentació per a qualsevol de les opcions, pots adreçar-te directament al correu secretaria@dominiquesvallirana.com.

A Dominiques Vallirana seguim al teu costat i treballant per a tots els alumnes i les seves famílies. Si vols conèixer el nostre projecte educatiu, saber com treballem o quins són els nostres valors, deixa’ns les teves dades en el formulari. Ens posarem en contacte amb tu a través d’una trucada o una vídeo trucada, el que prefereixis.

Les famílies parlen de l’escola

Coneix el nostre Projecte CREA

A través del projecte crea formem persones capaces de transformar el món des de la seva escala de valors. Acompanyem i eduquem el nostre alumnat perquè esdevingui autònom, crític, creatiu, compromès, conscient; capaç de gestionar les seves emocions.

Pots descarregar-te la informació referent al nostre projecte educatiu i la proposta de valor en els documents que trobaràs a aquesta pàgina.