map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

Preinscripcions 2020-2021

Des de l’escola et volem donar el màxim suport i ajudar-te en tot el procés de preinscripció i matricula. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot el que necessitis. Seguim al teu costat.

1ª opció

TELEMÀTICAMENT

Del 13 al 22 de maig

Infantil, Primària, Secundària

2ª opció

PRESENCIAL

Del 19 al 22 de maig

Infantil, Primària, Secundària

Selecciona l’opció que desitgis

T’ajudem en tot el procés de preinscripció

Sol·licitud d’ajuda per a preinscripció telemàtica o reserva de visita per a la preinscripció presencial

Escull l'etapa que vols: educació infantil, primària o secundària.

Una vegada rebem la teva sol·licitud ens posarem en contacte per telèfon o correu electrònic per tal de donar-te tota la informació.

Si tens dubtes per omplir el formulari, pots trucar-nos al telèfon 93 683 28 46 o enviar-nos un correu a secretaria@dominiquesvallirana.com.

Si vols enviar documentació per a qualsevol de les opcions, pots adreçar-te directament al correu secretaria@dominiquesvallirana.com.

A Dominiques Vallirana seguim al teu costat i treballant per a tots els alumnes i les seves famílies. Si vols conèixer el nostre projecte educatiu, saber com treballem o quins són els nostres valors, deixa’ns les teves dades en el formulari. Ens posarem en contacte amb tu a través d’una trucada o una vídeo trucada, el que prefereixis.

Les famílies parlen de l’escola

Coneix el nostre Projecte CREA

A través del projecte crea formem persones capaces de transformar el món des de la seva escala de valors. Acompanyem i eduquem el nostre alumnat perquè esdevingui autònom, crític, creatiu, compromès, conscient; capaç de gestionar les seves emocions.

Pots descarregar-te la informació referent al nostre projecte educatiu i la proposta de valor en els documents que trobaràs a aquesta pàgina.