map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Nadal Solidari

Un any més al Nadal, l’Escola viu el camí de l’Advent amb la certesa que no tothom podrà gaudir-lo tal com ho farà la majoria de nosaltres.
La pandèmia, de la qual no acabem de sortir, i la realitat cada cop més complexa de la nostra societat han accentuat les situacions de dificultat econòmica que cada any intentem pal·liar amb el nostre ajut i la nostra solidaritat.


Des de l’Escola hem volgut fer-nos presents aquest Nadal amb solidaritat i ajudant les famílies del poble que no passen per un bon moment. És per això que durant el mes de desembre hem engegat la tradicional recollida d’aliments entre tota la comunitat educativa, que seran lliurats a Càritas Diocesana, amb seu a la nostra parròquia de Sant Mateu.

Des d’allà les nostres aportacions ajudaran a passar unes festes nadalenques una mica menys dures a totes les persones que ho necessitin.

Aquesta campanya forma part del contingut curricular d’Aprenentatge i Servei solidari que realitzen els i les alumnes de tercer d’ESO, que ha sigut els encarregats d’anar passant per les classes i recollir les aportacions que heu fet arribar.

GRÀCIES

CreaEscola Quality Certificate for Education Website