map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

L’escola fa solidaritat

Durant tot l’any, l’escola és solidària; però és en el primer trimestre i davant les portes de Nadal quan la solidaritat pren protagonisme. Una solidaritat que viatja de casa al món, ja que som solidaris des de la proximitat, a Vallirana, Catalunya i també en l’àmbit internacional. 

Les famílies i tot el personal docent, de secretaria, d’administració, de consergeria i de manteniment s’aboca en les diferents campanyes que amb la implicació de tothom aconsegueix petites grans fites solidàries, any rere any. 

Del 21 de novembre al 12 de desembre es va fer la Recollida de Roba, que en col·laboració amb l’ONG Solidança ha tornat ha estar un èxit de participació. L’objectiu es fomentar l’aprofitament i apropar roba a famílies amb menys recursos. 

Abans, en la gran campanya del Dommund, amb què contribueix en favor de les Obras Missionales Pontificias, es van recaptar 738,89 euros que es destinaran a la borsa de finançament de les diferents missions arreu del món.

I amb el mes de desembre arriba a l’escola la Recollida d’Aliments destinada al centre Cottolengo del Pare Alegre, la residència que dirigeixen les Germanes Servidores de Jesús, on atenen persones amb malalties cròniques i sense recursos. Com sempre, seran alumnes de 4t d’ESO els encarregats d’anar a portar els lots d’aliments al centre.

Per acabar, el 20 de desembre es va concloure la recollida de donatius per a La Marató de TV3 –amb 700 euros – que enguany està dedicada a les malalties cardiovasculars, amb una xocolatada solidària, al pati de l’escola, amb tota la comunitat educativa. 

Una satisfacció per l’empenta solidària d’alumnes, famílies, docents i personal de l’escola. Un any més, la solidaritat ha estat protagonista. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website