map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Les famílies a l’aula: un èxit compartit 

Els dies 14 i 16 de març vam obrir les portes a les famílies de l’escola, per a gaudir d’una experiència vivencial en relació amb el Projecte Educatiu de l’Escola. En el marc de les trobades trimestrals, vam obrir les aules per mostrar algunes de les eines d’aprenentatge amb què es treballa amb l’alumnat de les diferents etapes. 

Com descobrim les professions o els números en educació infantil? Com aprenem a trobar resposta als dubtes? Com aprenem les matemàtiques? I sobretot, com gestionem les emocions i treballem els diferents projectes de cada etapa? 

Les trobades del passat 14 i 16 de març amb les famílies d’Infantil, Primària i Secundària, en el marc del Fem Un Café, que fem cada trimestre, van servir per obrir les aules a una experiència vivencial i de descoberta –pràctica i també reflexiva– que va anar més enllà d’un intercanvi d’informació. 

Mestres i professorat, amb la participació d’alumnes de Secundària, van preparar una tarda ben especial, dedicada a la descoberta dels racons, dels espais, de les eines d’aprenentatge i dels projectes en què infants i joves treballen, cada dia, per esdevenir més autònoms, crítics, creatius, conscients i compromesos amb el desenvolupament del seu creixement personal i acadèmic. 

A més, es va presentar i experimentar la gestió de les emocions, tal com es treballa en cada etapa, des de les respiracions, la reflexió i l’escull de les emocions. Una vivència que va ser rebuda amb satisfacció i sensibilitat per part de les famílies participants.

Finalment, a Secundària també es van presentar de forma experimental els projectes dels treballs de síntesi i de recerca, que enguany portaran els alumnes a viure experiències esportives, una sortida a França i un viatge, a 4t d’ESO, que de ben segur serà inoblidable. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website