map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

La primera promoció del Diploma Dual engega el curs amb 12 alumnes

Un total de 12 alumnes de secundària de Dominiques Vallirana van començar en el mes d’octubre els estudis del Diploma Dual, el programa que facilita l’obtenció de la doble titulació del Batxillerat: la pròpia i la convalidació amb la titulació dels Estats Units.

A partir del conveni de col·laboració entre Dominiques Vallirana i Academica-International Studies es potencia l’aprenentatge i la immersió en llengua estrangera de l’alumnat. A més, amb l’objectiu de facilitar la continuïtat dels estudis, el programa es realitza en diferents cursos, de manera que els alumnes poden compaginar –de forma coordinada– la seva doble formació. 

Els alumnes del Dual segueixen les assignatures en línia, amb el suport i seguiment del Departament d’Anglès de l’escola. Són estudiants de 2n, 3r i 4t d’ESO que aconseguiran millorar la immersió lingüística en anglès i desenvolupar aptituds tecnològiques i personals. 

El programa consta de diferents matèries, distribuïdes en els diferents cursos, segons l’any en què s’inicia. L’objecte és obtenir una formació –íntegrament en anglès i amb tutories personalitzades per part de professors des dels Estats Units– al mateix temps que es permet obtenir la doble titulació reconeguda internacionalment. 

La matriculació –i prova d’accés– es fa cada mes de setembre, i està oberta tant per alumnes que vulguin obtenir la titulació de llengua anglesa (nivell C1-Advanced) com per a aquells que tinguin com a objectiu continuar els seus estudis superiors en països de llengua anglesa. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website