map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Jornada de la Ciència

Un any més l’escola va celebrar la setmana de la ciència. Enguany la temàtica ha estat la sostenibilitat i l’eslògan, Fem-la neta!. Els alumnes de cicles superior i secundària van participar en el concurs de fotografia científica, i  les famílies de l’escola mitjançant les xarxes van votar les guanyadores. Com a novetat, es va escollir la fotografia amb més vots en total, per la realització del cartell de la jornada de la ciència que es va celebrar el 22 de novembre.
En la jornada els més petits van treballar, amb contes i un minimón que van crear les mestres, la temàtica. I finalment van fer un dibuix que va entrar en concurs i que les famílies van votar també, per les xarxes.

Els alumnes de cicles inicial i mitjà, van estar recollint material de rebuig durant diversos dies, i per la jornada van elaborar unes escultures molt divertides amb la finalitat de donar-li una segona vida. Aquestes escultures també van entrar en concurs que van votar els pares!.

Per últim, els alumnes de secundària i cicles superior van estar recollint brossa, pel pati i els voltants de l’escola i per zones de Vallirana pactades amb els ADF. Un cop a l’escola es va reflexionar sobre l’activitat feta fent una infografia per grups on, en funció de la brossa recollida, es va investigar la seva composició, temps que triga en desaparèixer, quina segona vida se li podria donar, o quin element o elements podrien substituir-lo amb l’objectiu de ser més sostenibles.Agrair la col·laboració als ADF de Vallirana, ja que els alumnes van gaudir molt amb aquesta activitat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website