map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Fem camí cap a Ucraïna. 2700km de solidaritat

alauradament en les darreres setmanes estem vivint amb preocupació i angoixa les notícies relatives a la guerra d’Ucraïna. Les imatges i les notícies que ens arriben ens deixen el cor encongit i no sembla que la situació s’hagi de resoldre satisfactòriament. Moltes són les persones que en pateixen les conseqüències, i des de les institucions i les organitzacions no governamentals, ens demanen ajuda, especialment econòmica.  

Des de l’escola hem decidit adherir-nos a la campanya que coordina la taula de solidaritat de l’Ajuntament de Vallirana i de la qual formen part totes les escoles del poble i altres entitats.

La nostra campanya rep el nom de FEM CAMÍ CAP A UCRAÏNA, 2700 QUILÒMETRES DE SOLIDARITAT. L’objectiu és recollir 2700 euros, que és la quantitat de quilòmetres que hi ha entre el nostre poble i Ucraïna. Som conscients que és una quantitat molt alta, però pretenem arribar fins allà on ens sigui possible.

Des del 25 de març fins al 8 d’abril, recollirem la vostra ajuda econòmica per fer-la arribar als damnificats.

Els nostres alumnes seran els protagonistes de la campanya i s’encarregaran de fer la recollida de les vostres aportacions. Podeu portar els diners en un sobre i diàriament anirem marcant en un mapa els quilòmetres que es vagin assolint.

Comptem amb la vostra solidaritat, com sempre heu fet, per ajudar les famílies que s’han trobat de forma inesperada en aquesta difícil situació.


Gràcies per endavant!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website