map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

El nostre projecte educatiu

En el centre del nostre projecte educatiu es troba l’alumne com a persona a la que volem donar una formació humana integral. L’objectiu és que puguin desenvolupar hàbits de treball que els permetin desplegar capacitats intel·lectuals, emocionals i professionals per a poder donar resposta als reptes del món global i donar sentit i benestar a la seva vida. Com ho fem?

JO AL MÓN

Formem persones amb autoestima, crítiques, amb valors i corresponsables amb l’entorn en el que viuen.

CREIXEM PLEGATS

Acompanyant als alumnes, cuidant el seu desenvolupament emocional i humà i a les famílies obrint espais amb temàtiques d’interès tant a nivell acadèmic com relacionals.

AROUND THE WORLD

Des d’Infantil el nostre objectiu es basa en treballar per aconseguir que els nostres alumnes disposin de les habilitats, la confiança i la fluïdesa per relacionar-se amb d’altres persones en anglès i francès. (1 o 2h addicionals d’anglès setmanals i auxiliar de conversa).

COMPETEC

Treballem les competències tecnològiques, la programació, la robòtica-drons i l’ús de l’Office i eines Google.

CREART

Despleguem el potencial creatiu dels nostres alumnes i millorem les seves habilitats d’expressió i interpretació.

ENS CUIDEM. UN ESTIL DE VIDA

Potenciem l’activitat física a través de diversos esports, jocs i experiències motrius. Treballant també hàbits saludables com la nutrició i la higiene postural, afavorint un estil de vida actiu i en harmonia.

APRENEM MILLOR

Per ser capaços de resoldre problemes i prendre decisions de manera autònoma, crítica i eficient. L’objectiu d’aquest àmbit consisteix en el fet que a través de les intel·ligències múltiples, metodologies actives, treball cooperatiu i cultura de pensament, preparem els alumnes per a què siguin capaços de resoldre problemes i prendre decisions de manera autònoma i crítica.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website