map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

El 25 de febrer l’escola obre les portes

El 25 de febrer serà la jornada de Portes Obertes, per conèixer l’escola i el projecte educatiu de Dominiques Vallirana que obté el Certificat Smart d’Innovació Educativa.

La jornada de Portes Obertes –que es durà a terme el 25 de febrer a partir de les 10 del matí– és una oportunitat per visitar l’escola, conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu, a través d’una proposta informativa i dinàmica. 

L’equip directiu, docents i alumnes rebran les famílies interessades en conèixer l’escola, a través d’una visita en què es podran copsar els principals eixos del Projecte Educatiu i del Perfil de l’Alumne. Un projecte que ha estat reconegut amb la Certificació Smart d’Innovació Educativa; una acreditació de la Fundació Tr@ms, Gestió Integral, certificat per la Universitat Oberta de Catalunya. 

A partir del Certificat Smart, Dominiques Vallirana és reconeguda “per la implicació i la motivació de l’equip docent, promovent aspectes com la formació, l’autonomia i el desenvolupament d’activitats, així com la gestió del coneixement i la relació amb el centre educatiu, dins un marc de millora i de participació”, tal com assenyala la Fundació Tr@ms. 

Les eines del pensament; la innovació en l’aplicació de la tecnologia als projectes transversals; la immersió lingüística a través de l’eix Around The Word i del Diploma Dual, a més de la integració de les arts escèniques en l’ensenyament i l’aprenentatge són alguns dels aspectes més destacats del projecte de Dominiques Vallirana que el certificat avala i reconeix. 
Per a més informació sobre la jornada de Portes Obertes o per a concertar una entrevista personal, informa’t al web:https://dominiquesvallirana.com.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website