map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Més d’un centenar de persones gaudeix d’un programa de proximitat i innovació

Dominiques Vallirana, amb l’objectiu d’oferir espais d’interrelació i fomentar el projecte educatiu més enllà de la jornada escolar, va oferir –entre el 8 de febrer i el 10 de març– un conjunt d’activitats per a les famílies, alumnes, veïns i veïnes de Vallirana. 

El programa Dominiques Activa es va dur a terme, per segon any consecutiu, amb un conjunt de propostes lúdiques i divulgatives, dirigides a la població de Vallirana, amb l’objectiu d’oferir espais d’interrelació amb la comunitat més enllà de la jornada escolar. 

Activitats enfocades a diversos àmbits –per cicles educatius– van aplegar més d’un centenar de persones, incloent-hi les activitats més lúdiques, com el taller de teatre, la tarda tecnològica amb Drons i el torneig de futbol; així com les conferències sobre adolescència per un costat, i infants en l’era digital, per un altre. Propostes que es van desenvolupar entre el 8 de febrer i el 10 de març. 

El programa va comptar amb divulgadors i expertes de gran reconeixement, com els pedagogs Juanjo Fernández i Anna Ramis; la companyia La Perla 29 –amb una llarga experiència davant i darrere els escenaris– que col·labora amb l’escola amb el desenvolupament de les arts escèniques dins el projecte educatiu del centre; i Laia Mestres i Anna Prats, que van oferir un taller d’educació emocional per a les famílies amb la col·laboració dels alumnes. 

L’èxit del programa és la participació i sobretot la voluntat de sumar espais de relació, de comunicació, de coneixement i de desenvolupament personal. Per a l’escola és un repte, que s’ha assolit gràcies a la implicació i la satisfacció de tothom que hi ha participat. Seguim! 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website