map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Arrenca Dominiques Activa, un programa d’activitats obert a les famílies de l’escola i tothom que hi vulgui participar

Del 8 de febrer fins al 10 de març, arrenca el programa Dominiques Activa, una proposta d’activitats, xerrades i tallers, oberta a les famílies de l’escola Dominiques Vallirana i tothom que hi vulgui participar.

L’escola, amb l’objectiu d’oferir espais d’interrelació i fomentar el projecte educatiu més enllà de la jornada escolar, obre les portes a un conjunt d’activitats en què hi poden participar les famílies del centre i també convidar d’altres familiars i amics, amb interès per la proposta. 

Les activitats estan dirigides a diversos àmbits –per cicles educatius– i pensades per fer un pas endavant en la dinamització de l’educació. En el programa hi ha tallers per a totes les famílies (Educació Emocional, a càrrec de Laia Mestres i Anna Prats); un taller de teatre a càrrec de la companyia La Perla 29 (per a alumnes de Cicle Inicial i Mig); un altre de Drons, Realitat Augmentada (RA) i impressió 3D (per alumnes de Cicle Superior i Secundària) i un taller també de ioga per a alumnes d’Infantil de 2 i 3 anys (I2, I3).

A més, s’han programat dues conferències, amb temes d’actualitat i d’interès per al conjunt de la comunitat educativa i famílies de tot el municipi que hi vulgueu assistir. Es tracta de la xerrada amb Juanjo Fernández, pedagog: “30 manaments per tractar amb adolescents”, per a famílies amb fills i filles de 6è de Primària fins a 4t d’ESO. Tot un ventall d’interrogants amb respostes per a compartir, aprendre dels dubtes i assolir reptes. També Anna Ramis, pedagoga, parlarà de l’ús de pantalles entre els 0 i els 6 anys: “Com afavorir el desenvolupament del teu fill en la societat digital”.

Finalment, Dominiques Activa convida els alumnes de Cicle Superior i 1r i 2n d’ESO a participar en el Torneig de Futbol que tindrà lloc el dissabte 4 de març a l’escola. 

Un programa complet, que s’adreça a diferents públics i en què tothom hi pot participar. Per a més informació, es pot seguir l’actualitat a les xarxes socials @dominiquesvallirana, o bé adreçant-se directament a l’escola. 

Dominiques Activa

Del 8 de febrer al 10 de març

Consulta, informa’t i participa! 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website