map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

pointer-up

EDUCAMOS

Ampliem la nostra oferta formativa amb CFGS

Per al proper curs 2021-22, la Fundació Educativa Dominiques de l’Ensenyament, en col·laboració amb el Centre d’Investigació i Formació Professional CAMPUSNET, posarà en marxa tres cicles formatius de grau superior per a alumnes que acaben Batxillerat, i per exalumnes o mares, pares i coneguts que tinguin el Batxillerat o un cicle formatiu de grau mitjà cursat o que tinguin la necessitat de seguir formant-se.

Com bé sabeu, les dificultats d’avui en dia per trobar feina són una constant en la nostra societat. No obstant això, els cicles formatius es presenten com una sortida professional interessant, vàlida i qualificada. En només dos cursos acadèmics, s’obté una titulació de Tècnic Superior ben considerada, d’elevada inserció laboral i amb salaris molt atractius.

A més, els cicles formatius de grau superior donen accés a la universitat; per la qual cosa, cada vegada més, les famílies valoren un itinerari en el qual, després del Batxillerat, els seus fills facin un cicle formatiu de grau superior abans d’ingressar a la universitat, amb els següents avantatges: permet tenir una titulació professional per accedir al mercat laboral molt abans, proporciona uns sòlids coneixements pràctics i, a més, és possible convalidar part dels estudis realitzats en accedir a la universitat.

Per tot l’anterior, la nostra escola, sensible sempre a les necessitats dels seus alumnes i exalumnes, i també de totes les nostres famílies, considera important incorporar en el seu projecte educatiu la formació professional. Amb aquesta finalitat, a través de CampusNET,  posem en marxa tres dels cicles formatius de grau superior vinculats a la tecnologia:

  • Tècnic Superior en Aplicacions Multiplataforma
  • Tècnic Superior en Aplicacions Web.
  •  Producció Audiovisual  Espectacles. 

Són els cicles formatius que avui en dia i en el futur més immediat tenen més demanda en el mercat laboral, i que es poden cursar presencialment o de forma totalment online.

Mitjançant una fórmula innovadora, aquests estudis compten amb la tecnologia Aula Plató Hyflex, a través de la qual les sessions es retransmeten en streaming als alumnes de l’escola que podran seguir des de casa, i totes les lliçons fetes queden sempre a disposició seva en càpsules de vídeo que es poden tornar a visionar quan es necessiti.

A més del Cicles Formatius de Grau Superior també es podrà cursar el Grau Universitari de Disseny en les seves 4 modalitats.

Creiem que aquesta nova proposta formativa és una gran oportunitat per seguir avançant com a projecte educatiu més complet per a totes les escoles de la Fundació. Més endavant, un cop ho tinguem del tot organitzat, us farem arribar més informació. A les famílies també les començarem a informar aviat.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website