map-marker

Pl. Sant Domènec, 1 - 08759 Vallirana

telephone

93 683 28 46

envelope

secretaria@dominiquesvallirana.com

Preinscripcions 2021-2022

Benvinguts a Dominiques Vallirana

A Dominiques Vallirana estem al teu costat. Per això seguim treballant per tots els alumnes i les famílies, tan de l’escola com de fora. Si vols conèixer el nostre projecte educatiu, saber com treballem o quins són els nostres valors, posa’t en contacte amb nosaltres. Pots fer-ho a través del formulari, per correu electrònic secretaria@dominiquesvallirana.com o al telèfon 936832846

T’informarem de tot el que necessitis.

Concerta la teva visita a l'escola

Loading...

El proper curs 2021-2022 volem comptar amb vosaltres com a família, i sobretot amb el vostre fill i filla.

Si voleu conèixer què és el que proposem als nens i nenes per preparar-los de cara a que es desenvolupin a la societat adulta amb bones competències acadèmiques, socials i de valors, us convidem a que ens visiteu. Innovació, familiaritat, interioritat i relaxació, idiomes, esports, música i art, cultura tradicional, qualitat d'ensenyament... són els trets que ens identifiquen com a institució educativa.

A Dominiques Vallirana seguim al teu costat i treballant per a tots els alumnes i les seves famílies. Si vols conèixer el nostre projecte educatiu, saber com treballem o quins són els nostres valors, deixa’ns les teves dades en el formulari. Ens posarem en contacte amb tu a través d’una trucada o una vídeo trucada, el que prefereixis.

Coneix el nostre projecte educatiu

Clica en el vídeo, coneix el nostre projecte educatiu i descobreix l'escola.

Coneix el nostre Projecte CREA

A través del projecte crea formem persones capaces de transformar el món des de la seva escala de valors. Acompanyem i eduquem el nostre alumnat perquè esdevingui autònom, crític, creatiu, compromès, conscient; capaç de gestionar les seves emocions.

Pots descarregar-te la informació referent al nostre projecte educatiu i la proposta de valor en els documents que trobaràs a aquesta pàgina.